Veelgestelde vragen

Producten
Bevatten jullie taarten en sweets gelatine en alcohol?

Wij gebruiken geen gelatine en alcohol in onze taarten en sweets; dit geldt ook voor de decoraties waar we de taarten mee versieren.

Maken jullie taarten op maat?

We zijn in de mogelijkheid taarten op maat te maken. Neem contact op per mail om je wensen met ons door te nemen. Belangrijk om te weten is dat de taarten op maat altijd in stijl zullen zijn van wat we aanbieden op de webshop.

Maken jullie fondant taarten?

Helaas werken we uitsluitend met crème en hebben we besloten om geen fondant taarten aan te bieden. Dit geldt ook voor fondant decoraties.

Hoe lang kan ik de taarten en sweets bewaren? En wat is het bewaaradvies?

Taarten en sweets blijven 3-4 dagen goed. De cake kan wat droger worden naarmate deze langer bewaard worden, maar de smaak zal nog steeds goed zijn. Bewaar de producten in de koelkast, maar het beste is om ze op kamertemperatuur te eten.

Hebben jullie taarten en sweets voorradig?

Helaas hebben we geen winkel met een voorraad van taarten en sweets. We maken alles op bestelling, waarbij we minimaal 48 uur nodig hebben om alles voor je te bereiden.

Bezorging/afhalen
Is bezorging mogelijk en wat zijn de bezorgkosten?

We leveren onze producten door heel Nederland, gerekend vanaf onze bakkerij. De kosten voor de bezorging zijn van € 9,95 tot € 14,95.

Waar kan ik mijn bestelling ophalen?

Je kunt je bestelling ophalen in onze bakkerij tussen 10:00-15:00 uur op de afgesproken afhaaldatum. Ons adres is: Proostwetering 16 3543AE Utrecht

Betalingen
Kan ik betalen bij afhalen of levering?

Helaas is het niet mogelijk om af te rekenen bij afhalen of bezorging. Bestellingen dienen via de webshop geplaatst te worden en kunnen online afgerekend worden met iDeal of creditcard.

Kan ik contant betalen?

Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Bestellingen
Hoe lang van tevoren moet ik bestellen?

Je kunt tot 48 uur van tevoren bestellen. We raden wel altijd aan om eerder te bestellen om zeker te zijn van onze beschikbaarheid. Onze planning kan volraken, waardoor we een stop zetten op het aannemen van bestellingen, ook als de 48 uur nog niet verstreken is.

Hoe zie ik de dagen die nog beschikbaar zijn?

Bij het afrekenen van je producten heb je een agenda waar je de beschikbare dagen kan zien.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.